10% van de winst gaat naar goede doelen I Gratis verzending vanaf €97 in BE & NL

nl
  • en
  • nl
Zoeken

10% van de winst gaat naar goede doelen

hoops & hugs is geworteld in solidariteit. We geven graag aan goede doelen die ervoor zorgen dat onze wereld stap voor stap een betere plaats wordt. Want die ene bol, die delen we uiteindelijk allemaal.

Iedere collectie doneert 10% van de winst aan een specifiek goed doel. Om dit vlot te doen verlopen doen we ieder kwartaal een donatie. Welke collectie aan welk goed doel gelinkt is, vind je hieronder.

Uniquely you - Kom op tegen Kanker

In 2011 stierf mijn oma aan borstkanker. Ze was enorm belangrijk voor mij en de herinneringen die ik van haar heb, heb ik altijd bijgehouden. Op basis van die herinneringen zijn de eerste juwelen van hoops & hugs gemaakt.

Kom op tegen Kanker biedt emotionele en financiële steun aan patiënten en naasten, en investeert in kankeronderzoek. Via de Uniquely You collectie doneer je aan Kom op tegen Kanker.

Gepersonaliseerde, handgeschreven naam of initiaal ketting uit 14k gold-filled materiaal

Fingerprints - Berrefonds

Het Berrefonds geeft gratis steun aan ouders en familieleden voor wie het ondenkbare gebeurt: een kind verliezen. Ze doen dit door middel van Koesterkoffers, koffertjes met zorgvuldig gekozen spulletjes als tastbare herinnering, en sociale ondersteuning door babbels in het Koesterhuis

De juwelen uit de Fingerprints collectie steunen het Berrefonds.

Gepersonaliseerde vingerafdruk ketting uit 14k gold-filled materiaal

Search