10% van de winst gaat naar goede doelen I GRATIS shipping op alles tot 11/10

nl
  • en
  • nl
Zoeken

Zorg & onderhoud

Elk juweel dient met zorg behandeld te worden, zo ook de hoops & hugs oorbellen.

Alle oorbellen zijn gemaakt van sterling silver (met een .925 zilverstempel) of roestvrijstaal. De sterling silver oorbellen zijn nikkelvrij en kunnen dus zonder problemen door mensen met een nikkel-allergie gedragen worden. De collectie uit roestvrijstaal kan (in kleine mate) wel nikkel bevatten.

Om ervoor te zorgen dat je hoops & hugs oorbellen zo lang mogelijk meegaan, hou je best rekening met onderstaande tips:

- Vermijd contact met water, chloor en zeep. Draag je oorbellen dus niet in de douche of in bad, want dit zal kleurveranderingen veroorzaken.

- Bij het aanbrengen van je make-up, huidverzorging en parfum raden we je aan je oorbellen niet aan te doen. De ingrediënten in deze producten kunnen een impact hebben op de kleur van je oorbellen.

- Draag je oorbellen niet bij het slapengaan en tijdens het sporten. Zweet en de zuurtegraad van je huid kunnen ervoor zorgen dat je oorbellen verkleuren.

- Laat je oorbellen niet los in je handtas. Schurende oppervlaktes kunnen je oorbellen beschadigen, krassen veroorzaken en de sluiting fragieler maken.

- Tot slot, bewaar je oorbellen niet in vochtige ruimtes zoals de badkamer en scherm ze zo veel mogelijk af van licht. Je kan ze dus best bewaren in een toe doosje dat geen licht doorlaat.

hoops & hugs oorbellen

Search