10% van de winst gaat naar goede doelen I GRATIS shipping op alles tot 11/10

nl
  • en
  • nl
Zoeken

Verzenden en retourneren

 

De juweeltjes worden verzonden vanuit Maaseik, België.

Voorlopig verzenden we enkel naar België en Nederland.

Ben je niet in België of Nederland en wil je toch graag een juweeltje, laat het ons dan weten via goele@hoopsandhugs.com. We zullen zien wat we voor je kunnen doen!

Vanaf €35 is verzending gratis!

Voor bestellingen van minder dan €35 heb je steeds twee opties:

- Met track & trace: €5,95

- Zonder track & trace: €3,45

Indien je bestelt zonder traceercode is het verloren gaan van het pakketje in de post op eigen risico. Hoops & hugs kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

De juwelen worden steeds in verzonden in een beschermend doosje dat zich in een gewatteerde envelop bevindt. Normaal gezien passen de pakketjes dus in de brievenbus en moet je niet thuis zijn om ze te ontvangen.

We versturen je pakketje steeds binnen 2 werkdagen. We werken doorgaans met bpost en PostNL. Normaal zullen zij je pakketje binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgen. De totale levertermijn is dus ongeveer een week. Maar het kan soms wat sneller of trager zijn.

Heb je iets snel nodig? Laat het zeker weten via goele@hoopsandhugs.com en we proberen je te helpen!

Online is natuurlijk anders dan in de winkel. Indien de juwelen bij ontvangst toch anders blijken dan verwacht, kan je ze terugsturen. Voorwaarde is wel dat je dit doet binnen de 14 dagen vanaf ontvangst en dat de juwelen onbeschadigd en ongedragen zijn.

Hou er rekening mee dat de verzendkosten voor jouw rekening zijn en dat je de juwelen best in dezelfde gewatteerde envelop terugstuurt, zodat ze zeker niet beschadigd worden in transport.

Je kan altijd contact opnemen met goele@hoopsandhugs.com en we helpen je graag verder!

Search